View next topic
View previous topic
Page 1 of 1
SAE - Automation, s.r.o. Forum Index -> Novinky
Author Message
Prečo? a Ako? použiť SAEAUT SNMP OPC Server
SAE
PostPosted: Wed Aug 04, 2010 10:16 am  Reply with quote
Site Admin


Joined: 01 Jan 1970
Posts: 16777215
Company: SAE - Automation

Na našu webovú stránku boli pridané na stiahnutie nové White Papers s užitočnými odpoveďami na otázky Prečo? a Ako? použiť SAEAUT SNMP OPC Server.

Dokument SAEAUT SNMP OPC Server spracováva Trap správy (PDF) prináša užitočné informácie ako konfigurovať aplikáciu pre prijímanie Trapov. Použitím Trapov môžete napríklad veľmi úspešne udržiavať informácie o aktuálnom stave vzdialených UPS zariadení.

SAEAUT SNMP OPC Server umožňuje tiež používanie programovacieho jazyka JScript. Táto vlastnosť prináša do aplikácie ďalší rozmer, pretože pomocou jazyka JScript je veľmi jednoduché rozšíriť funkcionalitu aplikácie o posielanie e-mailov, SMS správ alebo archívovanie do databázy. Užitočné informácie aké možnosti prináša použitie JScript v SAEAUT SNMP OPC Server sú popísané v dokumente SAEAUT SNMP OPC Server support JScript (PDF).

Možnosti použitia softvéru SAEAUT SNMP OPC Server pre monitorovanie, riadenie, vizualizáciu, pre priemyselné aj iné aplikácie je načrtnutý v dokumente SAEAUT SNMP OPC Server - Softvér, ktorý prekoná Vaše očakávania (PDF).

Demo (FREE) verzia aplikácie SAEAUT SNMP OPC Server je dostupná na stiahnitie snmp-opc-server.zip (ZIP)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   

Post new topic   Reply to topic



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group