View next topic
View previous topic
Page 1 of 1
SAE - Automation, s.r.o. Forum Index -> SAEAUT SMS Service
Author Message
Nový SAEAUT SMS Service 2.0 - v ponuke
SAE
PostPosted: Tue Mar 09, 2010 12:53 pm  Reply with quote
Site Admin


Joined: 01 Jan 1970
Posts: 16777215
Company: SAE - Automation

SMS správy sú v súčasnosti využívané napr. pre zasielanie informácií zákazníkom, SMS marketing, posielanie informácií a pokynov zamestnancom, SMS hlasovanie, inicializáciu údržby a obsluhy, zasielanie vstupeniek, v lekárskych ordináciách na preobjednanie pacientov, rezerváciu a platbu za parkovacie miesta, preposielanie e-mailov ako SMS, spúšťanie rôznych programov a skriptov na základe prijatej SMS.

SAEAUT SMS service 2.0 je použiteľný v tých aplikáciách kde použitie jedného GSM modemu pripojeného k počítaču poskytuje dostatočnú kapacitu z hľadiska množstva SMS poslaných v určitom časovom intervale.

Dodávaný softvérový balík (SMS server , konfigurátor, klientská aplikácia) môže byť použitý:
1. Ako úplne riešenie pre posielanie a príjem SMS na počítači s využitím dodávaného príkladu klientskej aplikácie umiestnenej lokálne alebo v rámci počítačovej siete
2. Pre špecifické účely (napr. pre prijatie požiadavky a odovzdávanie informácii o aktuálnej cene a počte kusov produktu na sklade) s využitím špeciálnej klientskej aplikácie (ktorú môžeme pre Vás vyvinúť) spolupracujúcej s SAEAUT SMS service prostredníctvom zdieľanej databázy
3. Spolu s inou aplikáciou od SAE – Automation, s.r.o. – OpcDbGateway ktorá, okrem posielania SMS na základe vyhodnotenia rôznych podmienok, môže byť použitá ako SMS OPC klient/server.

Hlavná funkcionalita SAEAUT SMS service 2.0 je implementovaná ako služba OS Windows bez užívateľského rozhrania. Použitie PDU formátu SMS správ zabezpečuje jej použiteľnosť s širokým spektrom GSM modemov a telefónov.
Najnovšia
verzia SAEAUT SMS service 2.0 má vyššiu výkonnosť a zlepšené užívateľské rozhranie konfiguračnej aplikácie umožňujúce:
-import/export príjemcov SMS z/do csv-súboru
- zlepšené „logovanie“ aktivít
- počet a veľkosť „log-súboru“ ako aj automatické odstraňovanie strých SMS z databázy správ sú parametrizovateľné
-automatické vyhľadávanie všetkých pripojených modemov
- nastavenie vlastností služby OS Windows je možné priamo z konfigurátora.

Použitie produktu spolu s OpcDbGateway umožňuje vytvárať SMS aplikácie konfigurovaním (ktoré je zvyčajne menej prácne ako programovanie aplikácií) s využitím buď jednoducho konfigurovateľných databázových inštrukcií alebo pomocou SQL príkazov. SMS aplikácie na báze OpcDbGateway a SAEAUT SMS service 2.0 môžu byť založené tiež na využívaní premenných z technologického procesu alebo z monitorovacieho a riadiaceho systému budovy.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   

Post new topic   Reply to topic



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group